Preview Mode Links will not work in preview mode

Svenska kyrkan i Norrköping

Podden där Kyrkoherde Thomas Wärfman och församlingsherde Katarina Wändahl från Svenska kyrkan i Norrköping diskuterar aktuella ämnen och bibliska storord. Allt varvat med både allvar och goda skratt. Välkommen att lyssna! 

Vill du höra av dig om innehållet eller har önskemål om vad som ska diskuteras så maila: kyrkpodden@svenskakyrkan.se

 

Oct 28, 2020

I avsnitt 21 har kyrkoherde Thomas Wärfman och församlingsherde Katarina Wändahl kommit till sista delen om Treenigheten - nämligen "Skaparen". Det blir en väldigt spännande teologisk diskussion. Lyssna och kom gärna med dina reflektioner på


Oct 15, 2020

Hurra - avsnitt 20! Detta firar Thomas och Katarina med en kopp kaffe. Sedan pratar de om den aktuella Corona-statusen och ser med oro på att smittan tilltar igen. 
I förra avsnittet diskuterade de sina relationer till Jesus. Med treenigheten som linje diskuterar de i detta avsnitt Den Helige Ande. 

Som vanligt är...


Oct 2, 2020

Thomas och Katarina att de har blivit varma i kläderna när det gäller poddandet och diskuterar hur de ser på lita andra poddar. Sedan diskuterar de sina relationer till Jesus.

Vad är din relation till Jesus? Dela gärna dina tankar och upplevelser på: kyrkpodden@svenskakyrkan.se - eller hör av dig om du har...