Preview Mode Links will not work in preview mode

Svenska kyrkan i Norrköping

Podden där Kyrkoherde Thomas Wärfman och församlingsherde Katarina Wändahl från Svenska kyrkan i Norrköping diskuterar aktuella ämnen och bibliska storord. Allt varvat med både allvar och goda skratt. Välkommen att lyssna!

Vill du höra av dig om innehållet eller har önskemål om vad som ska diskuteras så maila: kyrkpodden@svenskakyrkan.se

Nov 17, 2021

Hörs det var du kommer ifrån? Thomas och Katarina reflekterar över hur våra dialekter påverkar hur vi uppfattas som personer. Så blir det ett riktigt storord - nämligen "dopet". Nu efter pandemin är trycket på att man vill sina döpa barn stort i våra kyrkor - vilket är väldigt roligt. Thomas och Katarina pratar om sina relationer till dopet, vad det betyder för dem och fina prästminnen av dop de haft genom åren.