Preview Mode Links will not work in preview mode

Svenska kyrkan i Norrköping

Podden där Kyrkoherde Thomas Wärfman och församlingsherde Katarina Wändahl från Svenska kyrkan i Norrköping diskuterar aktuella ämnen och bibliska storord. Allt varvat med både allvar och goda skratt. Välkommen att lyssna!

Vill du höra av dig om innehållet eller har önskemål om vad som ska diskuteras så maila: kyrkpodden@svenskakyrkan.se

Nov 2, 2021

I helgen är det Alla helgons dag! Thomas och Katarina pratar om en av våra största kyrkohögtider och deras förväntningar. Sedan blir det ett allvarligt samtal om den senaste tidens dödsskjutningar där oftast barn mördas. Inte minst mordet på Nils "Einár" Grönberg. Varför eskalerar våldet i Sverige och i våra utsatta områden? Hur ska vi vända trenden? Klockaretorpet togs nyligen bort från listan på utsatta områden. Vad har vi gjort tillsammans med andra för att lyckas med det?

Lyssna och har du några tankar eller åsikter är du välkommen att maila oss på: kyrkpodden@svenskakyrkan.se