Preview Mode Links will not work in preview mode

Svenska kyrkan i Norrköping

Podden där Kyrkoherde Thomas Wärfman och församlingsherde Katarina Wändahl från Svenska kyrkan i Norrköping diskuterar aktuella ämnen och bibliska storord. Allt varvat med både allvar och goda skratt. Välkommen att lyssna!

Vill du höra av dig om innehållet eller har önskemål om vad som ska diskuteras så maila: kyrkpodden@svenskakyrkan.se

Feb 15, 2022

Det här avsnittet av Kyrkpodden går i kärlekens tecken! Med Alla hjärtans dag här i veckan som ansats pratar Thomas och Katarina om "kärlek" som storord. Givetvis blir det då även samtal om äktenskap och vigsel. Måste man ha ett stort bröllop för att man väljer ett kyrkbröllop? Drop in-vigslarna i kyrkan - fungerar de?
Men det blir även lite prat om OS i Peking och Nils van der Poels fantastiska världsrekord.